대륙별·국가별 신청

세계로 나아가 글로벌 인재로 성장하여 양질의 일자리에서 일할 수 있도록 지원합니다.

사업내용 및 지원자 유의사항
본 공고와 관련한 채용과정, 당사자간 합의 및 근로계약사항, 취업관련 비자발급 여부 에 대해서는 한국산업인력공단이 책임지지 않음을 알려드리며, 현지국 노동법 및 공고상 근무조건 등을 면밀히 확인하시기 바랍니다.
bramasole prague s.r.o

프라하 한식당, 한식 및 일식 조리사, 육부 경험자 분을 채용중입니다.

  • 대표자홍경진
  • 자본금 10,000 코루나
  • 업종한식 음식점업
  • 설립연도 2015년
  • 매출액 12,000,000 코루나
  • 사원수 15 명
  • 주소 oldrichova 506/14 praha 2
  • 홈페이지http://instagram.com/prahapocha

자격요건

  • 경력 무관
  • 학력전문대학 
  • 자격면허 한식조리기능사 일식조리기능사
  • 외국어 필수 영어(하) : 주방내에서 기본적인 업무지시를 이해하고 할 수 있을 정도의 수준.

근무조건

  • 고용형태정규직
  • 근무지역체코
  • 근무시간52시간/주
  • 급여(한화) 면접 후 결정

접수기간

  • 시작일2021-07-28
  • 마감일2021-09-30
주요업무내용
								당사가 운영하는 매장에서의 조리 업무

당사가 제작하는 컨텐츠를 위한 조리 업무

Applicants will need to demonstrate:
-A positive and ambitious mind set.
-Self motivation and a passion for hospitality.
-Excellent communication and customer service skills.
-Excellent interpersonal skills.
-Experience in a previous high customer turnover restaurant


Job purpose:
Prepares food for clients. Helps devise new methods of cooking and new menu items.
Streamlines work from back of house to front of house. (relating to all restaurant of company)


Tasks and responsibilities

Cleans food preparation areas as determined by law and company policy
Prepares foods to the specifications of the client
Prepares food before the arrival of guests
Makes adjustments to food items to accommodate guests with allergies or specific diet concerns
Manages other employees in the kitchen
Acts as liaison to front-of-house employees to ensure proper food service temperature
Seasons food according to recipes or company needs
Orders ingredients and spices as needed
Operates various kitchen appliance such as a blender, oven, grill, or stand mixer
Portions, arranges, and garnishes food based on client preference
Assists other cooks during the food assembly process
Devises new recipes
Estimates expected food consumption and organises preparation
Keeps records and accounts of food purchases
Orders new menu items for specials or cheap deals
Butchers and cooks animal meat based on the restaurant atmosphere
Prepares any necessary sauces or accompaniments before meal service begins
Offers a creative menu to compete with other local restaurants
Cleans up after last order
Communicates with owner about how to improve meal service
Alters dishes based on consumer suggestions or requirements


Cook Skills and Qualifications:
Basic Computational Skills, Organisational Skills, Verbal Communication, Culinary Arts,
Kitchen Equipment Knowledge, Butchering, Knowledge of International Cuisines, Creativity,
Interpersonal Skills, Culinary Arts Training

모집요강

모집요강
직종 한식 조리사
모집공고번호 E20210727022 1-1
모집인원 3명
국가 체코
자격요건
  • 학력 전문대학
  • 경력 무관
  • 자격면허 한식조리기능사 , 일식조리기능사
  • 외국어능력 필수 영어(하) : 주방내에서 기본적인 업무지시를 이해하고 할 수 있을 정도의 수준.
주요업무내용 당사가 운영하는 매장에서의 조리 업무
당사가 제작하는 컨텐츠를 위한 조리 업무

Applicants will need to demonstrate:
-A positive and ambitious mind set.
-Self motivation and a passion for hospitality.
-Excellent communication and customer service skills.
-Excellent interpersonal skills.
-Experience in a previous high customer turnover restaurant


Job purpose:
Prepares food for clients. Helps devise new methods of cooking and new menu items.
Streamlines work from back of house to front of house. (relating to all restaurant of company)


Tasks and responsibilities

Cleans food preparation areas as determined by law and company policy
Prepares foods to the specifications of the client
Prepares food before the arrival of guests
Makes adjustments to food items to accommodate guests with allergies or specific diet concerns
Manages other employees in the kitchen
Acts as liaison to front-of-house employees to ensure proper food service temperature
Seasons food according to recipes or company needs
Orders ingredients and spices as needed
Operates various kitchen appliance such as a blender, oven, grill, or stand mixer
Portions, arranges, and garnishes food based on client preference
Assists other cooks during the food assembly process
Devises new recipes
Estimates expected food consumption and organises preparation
Keeps records and accounts of food purchases
Orders new menu items for specials or cheap deals
Butchers and cooks animal meat based on the restaurant atmosphere
Prepares any necessary sauces or accompaniments before meal service begins
Offers a creative menu to compete with other local restaurants
Cleans up after last order
Communicates with owner about how to improve meal service
Alters dishes based on consumer suggestions or requirements


Cook Skills and Qualifications:
Basic Computational Skills, Organisational Skills, Verbal Communication, Culinary Arts,
Kitchen Equipment Knowledge, Butchering, Knowledge of International Cuisines, Creativity,
Interpersonal Skills, Culinary Arts Training
그 외 자격요건 해외취업의 결격사유가 없는 분
업무에 지장을 줄만한 건강상의 질병이 없는 분
해외생활의 외로움을 이겨낼 수 있는 외향적인 성격을 가진 분
인종에 대한 편견 및 선입견이 없는 분
한식을 통해 한국 문화를 알리며 문화교류에 이바지 하고자하는 당사의 운영원칙에 공감하는 분
밤마다 클럽 다니며 유흥에 목적을 두지 않은 분
당사가 운영하는 유투브 채널 등 컨텐츠 제작에 적극 참여할 수 있는 분
모집공고 URL https://www.worldjob.or.kr/advnc/epmtLink.do?joCrtfcNo=E20210727022&joCrtfcDsp=1&joCrtfcDspSn=1&menuId=1000002033

근로조건

근로조건
급여사항(년) 면접 후 결정 계약기간 [정규직]
근무시간 52시간/주 보험가입 체코 노동법이 정한 4대보험 가입
비자타입 취업비자 퇴직금 체코 노동법이 정한 퇴직금
가족동반 불가능 숙식
항공료 자부담 휴가 21
기타 근로조건 지원자의 연령과 체코 상황에 따라 워킹홀리데이 신청이 가능하다면, 비자 취득에 걸리는 시간때문에 가급적 워킹홀리데이 비자를 선취득 후 취업비자로 전환하는 방법을 취할 것 입니다.

근무지정보

근무지정보
구인기업 업종 한식 음식점업
기업명 bramasole prague s.r.o
근무지주소 oldrichova 506/14 praha 2

접수기간/방법

접수기간/방법
모집기간
(한국시간 기준)
2021-07-28 ~ 2021-09-30
채용예정일 2021-10-01
필수서류 국문이력서 , 국문자기소개서
기타 제출서류 범죄경력증명서
최종학력 졸업증명서
학과 성적 증명서 (취업비자 신청시 필수 조건)
참고파일
진행방법 1차 서류
2차 서류 통과자에 한 해 개별 화상 면접
문의처 job1@hrdkorea.or.kr ※ 이메일로 이력서 지원은 불가하며 공고 관련 문의 시 E로 시작하는 공고번호를 반드시 기재하여 주시기 바랍니다.
담당자 김형준
기타사항 해외취업의 결격 사유가 있을 시 채용은 취소됩니다.
업무에 지장을 줄 수 있는 건강상의 이유를 발견시 채용은 즉시 취소됩니다.